Doi bărbaţi din capitală, arestaţi pentru trafic de droguri. Riscă 15 ani de închisoare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Doi bărbaţi din capitală, arestaţi pentru trafic de droguri. Riscă 15 ani de închisoare

Oamenii legii au destructurat activitatea criminală a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip heroină.

Ca urmare a operaţiunii demarate,  au fost reţinute două persoane cu vârsta  de  40 şi 41 de ani, originari din mun. Chişinău, anterior condamnaţi pentru infracţiuni similare, neîncadraţi în câmpul muncii.  Suspecţii  aveau rolul de repartizare a dozelor şi comercializare a drogurilor consumatorilor, inclusiv prin intermediul aplicaţiilor electronice de comunicare şi internet. 
 
Pe parcursul a două luni de zile, ofiţerii de investigaţie au efectuat mai multe achiziţii de control, fiind procurate doze de heroină cu preţul de 3500 lei per gram, astfel  fiind identificată sursa drogurilor şi metoda de transmitere a acestora.
 
În urma percheziţiilor efectuate la suspecţi poliţiştii au depistat şi ridicat  mai multe doze de heroină pregătite pentru realizare, droguri de tip PVP, telefoane mobile şi mijloace băneşti provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică. La fel, a fost ridicat şi urmează a fi aplicat sechestru pe un automobil de model Volkswagen cu o valoare de 15 000 Euro. 
 
Suspecţii au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile.
 
Dacă le va fi demonstrată vinovăţia, suspecţii  riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.
Similare
RECOMANDĂRI