Alertă de călătorie în Barcelona. Numerele de telefon la care cetăţenii R. Moldova po solicita asistenţă consulară
Sursa foto:mercopress.com Vizualizari:

Alertă de călătorie în Barcelona. Numerele de telefon la care cetăţenii R. Moldova po solicita asistenţă consulară

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează cetăţenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Barcelona, Regatul Spaniei, despre posibile manifestări populare care pot cauza perturbări ale circulaţiei aeriene, rutiere şi feroviare, atât în zona metropolitană a Barcelonei, cât şi în regiunea din vecinătate.

MAEIE recomandă cetăţenilor Republicii Moldova să evite zonele unde au loc manifestările şi să se informeze în prealabil asupra eventualelor perturbări ale traficului rutier din regiune accesând următorul link.

Totodată informaţii suplimentare pot fi găsite pe site-urile oficiale ale companiilor feroviare şi aeriene cu care cetăţenii moldoveni intenţionează să călătorească, dar şi accesând acest link.

Cetăţenii Republicii Moldova pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 91 828 79 89.

De asemenea, cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 664 598 545.

Amintim că în Barcelona au loc proteste masive după ce lideri separatişti catalani au fost condamnaţi la închisoare. Sute de persoane au blocat intrarea în aeroportul din Barcelona, numeroase şosele din oraş şi din regiune.

Similare
RECOMANDĂRI